CHALET PUTERA

Formerly known as Chalet Putera
 

Location    : Pantai Pengkalan Balak, Masjid Tanah, Malacca. (Near Tanjung Bidara)
Scenery     : Suitable exercise Attractions and Families Together. 

Facilities   : 
  • Air-con and fans in every bedroom 
  • Perfumes 
  • Prayer mats 
  • Clothes hanger
  • TV
  • Cupboards provided 
  • BBQ place there. There are even 13 units in all

Rental : RM85 / day
Owner : Cikgu Haji Abdollah 

Telephone :
  • 013-6204507 (Mobile)
  • 06-3842423 (House)
Any comments E-mail : mah1664@yahoo.com

18 comments:

  1. Ada sedikit kekeliruan di sini.

    "Rental: RM85.00 yesterday."
    Kalau today lain rate ke?

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Hari biasa bukan time cuti sekolah @ umum RM70 je :-)

      Delete
    2. ooooooo....ok tu ...tempat mcm mana ...ok ke peti ais ada ke

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ade kosong x untuk famliy day pada 28-30/12/12

    ReplyDelete
  4. haha yesterday ek...? means semalam...hehe ini kelakar..!! kan senang per night ke...per day ke...hadoii

    ReplyDelete
  5. huhuuuuuu....typing error la tu kot, maybe owner tu nk bubuh RM85/day

    ReplyDelete
  6. Assalam!.

    Encik,

    Saya nak bertanya untuk sewa/book 2bilik pada 22hb Dec 2012 - 24hb Dec 2012 (3hari),Masih ada kekosongan atau tidak?

    Terima Kasih!.

    ReplyDelete
  7. Kalau saya nak datang dari 25-27hb ada kosong tak? Bilik tu ada berapa katil ye?

    ReplyDelete
  8. slm...ada kekosongan tak pada 26-27 jan 2013?utk 10 org dewasa...

    ReplyDelete
  9. Saya rosli dari damansara nak tanya bila chalet kosong untuk 3 hari 2 malam, saya nak booking 15 chalet tuan, setakat ni yang saya tahu chalet penuh hingga tahun baru cina, boleh hubungi saya di Abbg71@yahoo.com atau 0142753025

    ReplyDelete
  10. sya nk booking utk 2/11/2013-3/11/2013 utk 2 org..call@sms 0163687528

    ReplyDelete
  11. Baru je menginap di Permata Chalet @ nama dahulunya putera chalet pada 12 dan 13 april 2014..Tempatnya redup,penginapan selesa,ada aircond dan kipas,Duduk depan pintu chalet dan kerusi malas disediakan sambil menghirup udara segar dan menikmati angin laut yang sangat nyaman,sesuai bg yg ingin release tension,laut dan pantainya bersih,Sesuai sangat untuk kluarga,ownernya cikgu dollah sangat peramah dan boleh bertolak ansur,X rugi kalau menginap disini,saya sekeluarga baru firstime dtg pengkalan balak,dtg sini terus lupa tentang port dickson kerana jauh berbeza..cuma kat sini x sesuai untuk org yg suka shopping..xde pilihan untuk shopping..

    ReplyDelete
  12. 3.5.2014 nie ade kosong x.....dalam 15 org....

    ReplyDelete
  13. As-Salam. Saya nak book 1 chalet untuk 25 dan 26 dec nih. Isteri saya kawan Serina dan Zamri dari JARING. Mintak tolong confirm secepat mungkin.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  14. Saya nak book utk jumaat 15hb april 2016 dua bilik. Availabel lagi kw

    ReplyDelete
  15. Saya nak book utk jumaat 15hb april 2016 dua bilik. Availabel lagi kw

    ReplyDelete

Can’t Find what you’re looking for? Try Google Search!